Scroll to top

HİZMETLERİMİZ

Record Seslendirme Stüdyoları film, dizi, çizgi dizi, çizgi film, belgesel, sinema filmi, jingle, ses tasarım, reklam seslendirmeleri, santral seslendirmeleri ve tanıtım filmi seslendirmeleri yapmaktadır. Ekibimiz içerisinde Türkçe seslendirme ve anadillerinde yabancı dil seslendirme yapan ses sanatçıları bulunmaktadır.

Tüm ekip, profesyonel bir yapı ve titizlik içinde, doğru zaman yönetimi ile müşteri odaklı çalışmaktadır.

A- DUBLAJ

Dublaj seslendirmesi, profesyonel ekibimiz ve uzman yönetmenlerimiz tarafından orijinal karakter seçimi ile projenin duygusuna uygun şekilde çözülmektedir. Yeni bir proje için tasarlanan senaryolar için istenilen amaç ve duyguya uygun seslendirme hizmeti kurgulanmaktadır.


B- MİX

Mix aşamasında, proje ile gelen eksik efekt ve müzik ihtiyacı karşılandığı gibi hiç olmayan veya yeniden üretilecek müzik ve efekt hizmetleri de karşılanmaktadır.

Müzik seçiminde projeye göre; hazır müzik kullanılmakta ya da yeni müzik üretilmektedir. Efektlerde ise stok bankamızdan projenin ihtiyaçlarını karşılayacak müzik ile birleştirilip M/E kanalı oluşturulmaktadır.


C- MÜZİK VE EFEKT 

Projelerde, mix aşamasında, proje ile gelen eksik efekt ve müzik ihtiyacını karşıladığı gibi hiç olmayan veya yeniden üretilecek müzik ve efekt hizmetlerini karşılamaktadır.

Müzik seçiminde projeye göre; hazır müzik kullanılmakta ya da yeni müzik üretilmektedir. Efektlerde ise stock bankamızdan projenin ihtiyaclarını karşılayarak  müzik ile birleştirip M/E kanalı oluşturulmaktadır.


D- ÇEVİRİ ALT YAZI

Record Seslendirme Stüdyoları, tüm seslendirme işlemlerinde Türkçe veya istenilen her dile göre çeviri yapmaktadır. Proje diline göre çevirmen belirleyip, Türkçe ve dil bilgisine sahip profesyonel çevirmen kadrosuyla hizmet vermektedir. Tüm film, çizgi film, belgesel, tanıtım veya reklam çalışmaları dublaja hazır hale getirilmektedir.

Alt yazı bölümümüz, tüm dillerden Türkçe’ye ve Türkçe’den diğer dillere alt yazı çevirimlerini istenen dosya uzantılarına uygun şekilde teslim edebilmektedir. Tüm bu çalışmalarımıza ek olarak, işitme engelliler için betimlemeli ve var olan görüntü üzerine basılı şekilde alt yazı hizmeti de sunmaktadır. Uzman çevirmen kadromuz ihtiyaçlara en kısa sürede geri dönüş sağlayabilmektedir.